[intro]

Proč si vzít půjčku bez dokládání příjmů v roce 2024

Jste momentálně bez příjmu nebo je tak nízký, že by z nich poskytovatelé úvěrů neměli radost? Vsaďte na půjčku bez dokládání příjmů . Tento nebankovní úvěr vám na přechodnou dobu pomůže vylepšit finanční situaci. Abyste uzavřeli výhodný a bezpečný úvěr, hledejte jen mezi ověřenými nabídkami. Ty za vás srovná online srovnávač.

Klíčové vlastnosti půjčky bez dokládání příjmů🔑

Půjčka bez dokládání příjmů je nebankovním úvěrem nabízeným za vyšší cenu než půjčky pro bonitní žadatele. Vyšší úroková sazba i další poplatky a sankce dostatečně kompenzují poskytovateli riziko pozdní úhrady splátek. Protože je nemožné sjednat takový úvěr od bankovní společnosti, zásadní je ze strany klienta kontrola bezpečnosti nabízených služeb. A to jak legálnost výše sankcí, tak i varianty řešení nemožnosti uhradit splátky včas.

Na vlastní kůži jsme otestovali krátkodobé půjčky na účet

A vznikl tak zcela unikátní průzkum půjček v Česku. Zaměřili jsme se na více než 40 parametrů v 5 kategoriích od Ceny, Rychlosti, Transparentnosti, Férovosti a Dostupnosti.

Jak jednoduše požádat o půjčku bez dokládání příjmů 🤔

Neověřeným poskytovatelům při nabízení úvěrů nahrává jednodušší schválení žádosti i možnost nepředkládat pravidelné příjmy. Vybrat na úvěrovém trhu bezpečnou a ověřenou nabídku vám pomůže online srovnávač. Ten vám zadarmo a na základě krátkého formuláře představí úvěry šité na míru. V porovnání chybí nelicencované půjčky. Navíc se na webové stránky poskytovatele dostanete na jedno kliknutí.

Samotné vyplnění žádosti zabere pár minut. Urychlit schválení úvěru pomůže okamžité dodání potřebných dokumentů – kopie dvou dokladů totožnosti a například výpis z účtu. Cizinci se neobejdou bez potvrzení o trvalém nebo alespoň dlouhodobém pobytu. Žadatel snažící se zvýšit svou bonitu může doložit i ručení majetkem, nebo třetí osobou. Potvrzení o příjmu také nemusí být vyžadováno u úvěrů, jakým je půjčka Karlovy Vary.

NÁŠ TIP: Za dlouhodobý úvěr můžete majetkem ručit pouze po dobu několika let. Přinese vám to nižší úrokovou sazbu i další poplatky a případné sankce.

Kdy je půjčka bez dokládání příjmů ideální volbou 🕔

Bez pravidelných příjmů či při nízké mzdě nemá žadatel o úvěr šanci uspořit žádné peníze. Jakékoliv neočekávané náklady jej mohou přivést do komplikované situace. Nezáleží přitom na tom, zda jde o pár desítek či set tisíc korun.

Půjčka 90000Kč může člověku pomoci při větších výdajích. Díky svému rychlému schválení tyto úvěry pomáhají například s úhradou nedoplatků elektrické energie či s pořízením nového spotřebiče nebo vybavení bytu.

4 hlavní výhody, které s k dané půjčce váží:

“Sazby nebankovních půjček až na pár výjimek odpovídají jejich rizikovosti, a navíc zmizely astronomické sankce za nesplácení.“

Daniel Hůle, expert na půjčky z neziskové organizace Člověk v tísni

Porovnání nabídek: Jak vybrat nejlepší půjčku bez dokládání příjmů ⚖️

Při snaze ušetřit čas využijte pro porovnání jednotlivých nabídek online srovnávač. Ten za vás ověří bezpečnost a solidnost úvěru. Vy sami se zaměřte na výši celkových nákladů. Ve smlouvě si zkontrolujte především částku za sankce pozdních splátek a také absenci skrytých poplatků. Ty se často objevují u neověřených poskytovatelů bez licence České národní banky.

Půjčka bez dokladu příjmu má obdobné podmínky schválení i sjednání jako půjčka bez registru nebo bez zaměstnání. U všech těchto úvěrů poskytovatel očekává zhoršenou bonitu. Ta jde ruku v ruce s vyšší pravděpodobností nedodržení termínů splatnosti. Je proto nabízena za vyšší úrokovou sazbu, poplatky i sankce pozdních splátek.

Půjčku bez dokládání příjmů lze, v případě půjčení pouze několika tisíc korun, sjednat jako první půjčku zdarma. Ta je nabízena pouze za nízký zprostředkovatelský poplatek. K prodražení u tohoto úvěru dochází ve chvíli, kdy dlužník není schopen celou půjčenou částku vrátit poskytovateli včas.

Licencovaní poskytovatelé ze zákona musí kontrolovat bonitu žadatele. Půjčka bez dokládání příjmů se objevuje pouze v nabídkách nelicencovaných společností a soukromých osob. U těch by si měl klient dát pozor na bezpečnost a solidnost nabízených služeb.

Bezpečnost a rizika půjčky bez dokládání příjmů 👮

I přesto, že peníze potřebujete ihned, mějte jistotu, že je zvládnete splácet zpět. Kolo dluhové spirály je nevyzpytatelné a točí se velkou rychlostí. Vyhnout se problémům při neschopnosti splácet můžete díky pojištění proti neschopnosti splácet. Pojištění sice zvýší vaše náklady, zároveň máte jistotu, že když přijdete o práci, bude za vás mít stále kdo hradit vaše úvěrové závazky.

Není nic horšího, než uzavřít úvěr s lichvářem nebo jinou nebezpečnou osobou. Těm se snadno vyhnete prostřednictvím online srovnávače. Ten takové nabídky automaticky ze svého seznamu vyřazuje. Pokud srovnávači nedůvěřujete, ověřte si pravost licence také v seznamu na webových stránkách České národní banky.

4 největší rizika, která se k dané půjčce váží :

  • drahá forma úvěru
  • skryté poplatky
  • řešením pozdních splátek bývají pouze náklady navíc
  • nelegálně vysoké sankce pozdních splátek

NÁŠ TIP: Skrytým poplatkům se vyhnete díky detailnímu pročtení smlouvy. Vždy jsou relevantní pouze věřitelem a dlužníkem podepsané informace.

Na vlastní kůži jsme otestovali krátkodobé půjčky na účet

A vznikl tak zcela unikátní průzkum půjček v Česku. Zaměřili jsme se na více než 40 parametrů v 5 kategoriích od Ceny, Rychlosti, Transparentnosti, Férovosti a Dostupnosti.

Závěrečné doporučení

V dnešní době je půjčení peněz stejně jednoduché, jako objednání večeře domů. Stačí vám k tomu pár minut volného času a online srovnávač. Ten za vás porovná nabídky přesně podle vašich přání a požadavků. Jako bonus vám zaručí vyvarování se uzavření úvěru s nebezpečnými a neověřenými poskytovateli. Ti často nabízí lichvářské podmínky. Není tak radno pouštět se s nimi do spolupráce.



Zdroje